Herstelling en onderhoud
platte daken

Plaatsing plat dak of renovatie bestaande daken

Bij Thomadak in Roeselare gaan we steeds op zoek naar de beste oplossing voor uw plat dak. We gaan na of een herstelling al dan niet opportuun is. Wanneer een plat dak dermate is beschadigd, zal een herstelling niet altijd de beste en meest economische oplossing zijn. In dergelijke gevallen plaatsen we een nieuw plat dak. Dit doen we ook voor nieuwbouwwoningen of nieuwe kantoorgebouwen.

CONTACTEER MIJ

Plaatsing plat
dak met EPDM

Thomadak in Roeselare is uw expert in de regio voor de installatie van alle soorten platte daken. Hierbij kiest u uit verschillende materialen en technieken, zoals asfalt, roofing en EPDM. Wij bespreken samen met u de voor- en nadelen en desgewenst stellen wij verschillende offertes voor u op.

Platte daken nieuwbouw renovatie

Herstel en onderhoud platte daken

Toch zal een integrale vervanging van het plat dak niet altijd noodzakelijk zijn. In dat geval voeren wij van Thomadak kleine en grote herstelwerken uit in de omgeving van Roeselare. Denk vooral aan beperkte schade ten gevolge van noodweer. Het is wel belangrijk dat u tijdig contact met ons opneemt, om verergeringsschade te voorkomen. Zo nodig communiceren wij met uw verzekeraar en uiteraard informeren wij u graag, bijvoorbeeld wat de eventuele tussenkomst door het rampenfonds betreft. Heeft u ten slotte zelf een plat dak geplaatst? Dan komen we graag langs voor een inspectie. De praktijk leert ons dat enkele kleine ingrepen de levensduur van uw dak drastisch vergroot.

Bekijk hier enkele realisaties

Klik op de foto om uit te vergroten

Offerte aanvragen

Ontvangt u graag een offerte voor het herstel of het plaatsen van een plat dak in de omgeving van Roeselare? Nodig ons nu uit voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse.

Menu