Laat uw dak ontmossen
in Roeselare

Ontmossen van daken

Een dak boordevol mos en groene aanslag? Daaraan ergert u zich vast groen en geel. Wie ooit al eens zelf zijn dak mosvrij heeft gemaakt, weet bovendien dat het een ondankbare taak is. Het heeft wat weg van sisyfusarbeid, want mos is nu eenmaal een terugkerend probleem. Niet voor Thomadak in Roeselare.

CONTACTEER MIJ

Een mosvrij dak in 3 stappen

Wij behandelen en ontmossen uw dak in drie stappen, waarbij we uw dak ook preventief beschermen. Wij doen dit zowel voor platte daken als voor hellende daken.

  • Reinigen van uw dak met een anti-mos product, waardoor (korst) mossen en algen verwijderen
  • Totale reiniging van uw dak met stoom en water om overblijvende restjes te verwijderen
  • Behandeling van uw dak met een minerale anti-mos coating. Hierdoor komt het mos niet meer terug en blijft uw dak ook in de toekomst mosvrij
Ontmossen voor na beeld

Uw dak terug als nieuw

Eenmaal het dak opnieuw mosvrij is, lijkt de tand des tijds pas echt zichtbaar te worden. Hagelstenen, jaarlijkse vriestemperaturen en ijverige vogels hebben de afgelopen jaren misschien wel goed huis gehouden. Zo nodig zullen wij uw dak herschilderen. Wij herschilderen alle soorten dakbedekking, inclusief betonpannen en leien. Ook in dit geval brengen wij een speciale coating aan om het dak opnieuw jarenlang te beschermen. Zoals altijd onderscheiden wij ons van de concurrentie door uw dak niet alleen curatief maar ook preventief onder handen te nemen. En zo geniet u opnieuw jarenlang van een net dak. Enkel de buren zullen groen zien van jaloezie. Buurmans gras is altijd groener. Net als uw dak.

Realisaties

Klik op de foto om uit te vergroten

Offerte aanvragen

Laat uw dak ontmossen en behandelen door Thomadak in Roeselare. Nodig ons uit voor een huisbezoek en vraag een offerte aan.

Menu