Gevelreiniging en
ontmossing gevel

Complete gevelreiniging, ook bij graffiti

Een gevel is en blijft het visitekaartje van uw woning. Graffiti, zure regen of afbladderende verf kunt u dan ook missen als koude pap. Thomadak uit Roeselare biedt oplossingen op maat voor gevelreiniging, inclusief het ontmossen van uw gevel en/of dak. Dankzij de gespecialiseerde behandeling van Thomadak uit Roeselare, ziet uw woning er snel weer als nieuw uit! Zoals steeds treden we ook preventief op en brengen we een speciale coating aan op de gevel van uw woning, waardoor uw gevel er langdurig goed uit blijft zien. Zeker wanneer u aan een drukke invalsweg woont, is het hydrofoberen van uw gevel geen overbodige luxe.

CONTACTEER MIJ

Gevelreiniging in 3 stappen

  • Ontmossen van uw gevel: het verwijderen van mos en aanslag
  • Reinigen van uw gevel: het verwijderen van andere verontreiniging, zoals roet en graffiti. Het afspuiten van resterend vuil.
  • Hydrofoberen van uw gevel om het waterafstotend te maken en preventief te beschermen
Gevelreining

Gevelreiniging bij verkoop woning

Elke vastgoedmakelaar zal het beamen: een vuile gevel tast het potentieel van uw woning aan. Laat het daarom steeds reinigen door Thomadak uit Roeselare. Gevelreiniging geeft uw woning opnieuw een mooie, frisse en onderhouden uitstraling. De praktijk leert ons dat de investering zich eenvoudig terug weet te verdienen wanneer u uw woning verkoopt. Wij komen graag langs om vrijblijvend een offerte op te stellen.

Offerte aanvragen

Kijkt u ook liever tegen een propere gevel aan? Contacteer Dan Thomadak uit Roeselare en wij stellen een offerte voor u op.

Menu